logo  


zorgverlener
×
moment...

geef deze locatie een naam

std/images/kop/kop33.jpg std/images/kop/kop53.jpg std/images/kop/kop21.jpg std/images/kop/kop32.jpg std/images/kop/kop12.jpg std/images/kop/kop49.jpg


           Beste mevrouw, mijnheer,

Bedankt voor het meewerken aan het belangrijke onderzoek naar de gevolgen van de ziekte COVID-19 onder de kwetsbare ME/cvs patiënten.

We zetten de vervolgstappen op een rijtje:
  • U vult de onderstaande vragen in. Als u dat bevestigt, dan ontvangt u een e-mailbericht met uw inloggegevens;
  • Als u dan inlogt op zorgvolg.nl ontvangt u een sms bericht op uw mobiele telefoon. De cijfers uit de sms vult u in op het scherm;
  • Dan komt u bij de vragenlijst, die u kunt invullen en bevestigen. Die korte vragenlijst is overigens hetzelfde voor zowel patiënten en de mensen voor de controlegroep;
  • Er worden daarna wekelijks per e-mail linkjes naar de net zo belangrijke vervolgvragenlijsten gestuurd.
Door het invullen van de vragenlijst geeft u uitdrukkelijk toestemming voor het anoniem gebruiken van door u in de vragenlijst verstrekte gegevens ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek waarover u voorafgaand inhoudelijk bent geïnformeerd*.

Uw geslacht  man  vrouw
Uw e-mailadres
Op dit e-mailadres ontvangt u uw inlog-gegevens
Uw mobiel nummer, voor België +324...
Let op! dit nummer wordt
gebruikt bij inloggen

 
Al eerder aangemeld?
Vul dan bovenin het scherm uw inlogcodes in.

Inlog-gegevens kwijt?
Vraag dan hier uw inlogcodes op.

* U heeft vooraf informatie gehad over de doelstelling van dit onderzoek, samen te vatten als de mate van gevolgen van COVID-19 onder de kwetsbare ME/cvs patiënten.

Wij vragen zo veel mogelijk gepseudonimiseerde persoonsgegevens in onze vragenlijst die we anoniem verwerken ten behoeve van prospectief wetenschappelijk onderzoek. Dit onderzoek hebben we om onder meer tijdswille niet voorgelegd aan het METC, maar is met de meeste zorgvuldigheid ontwikkeld. Wij hebben technische en organisatorische maatregelen getroffen om minimale gegevensverwerking te garanderen.

De toegang tot gegevens is minimaal gehouden en is alleen anoniem te gebruiken binnen de grenzen van de vereisten die voortvloeien uit de AVG. U heeft om die reden geen recht op inzage, op rectificatie, op beperking van de verwerking of het recht om vergeten te worden. Op het voldoen van de voorwaarden van de AVG is een juridische check uitgevoerd.

Vermoeidheidkliniek is verantwoordelijk voor de privacyvoorwaarden van dit onderzoek. De vigerende privacyverklaring staat onder https://vermoeidheidkliniek.nl/privacy/.